تبلیغات
برنج قهوه ای تی با - چگونه طبخ قهوه ای برنج
سه شنبه 10 آذر 1388

چگونه طبخ قهوه ای برنج

• نوشته شده توسط: محمد آریانا

برنج قهوه ای است درست مثل برنج سفید ، به جز آن که هنوز آن بالا فیبر پوشش سبوس. این پوشش اضافی این است که به برنج قهوه ای بیشتر مغذی تر از برنج سفید است.
برنج قهوه ای دارای نور به رنگ قهوهای مایل به زرد و دارای عطر و طعم nuttier و بافت chewier تر از برنج سفید است. (فکر نان گندم کامل ، در مقابل نان سفید!)



تنها تفاوت بین پخت برنج قهوه ای و برنج سفید نسبت آب به برنج است. با توجه به پوشش سبوس بیرونی ، بیش تر آب و زمان پخت طولانی تر برای برنج قهوه ای مورد نیاز است.

کلیپ های من "، پخت و پز برنج سفید" استفاده می کند نسبت 1-2-3 ایده آل برای برنج سفید. (1 فنجان برنج ، 2 فنجان آب ، خواهد شد 3 فنجان برنج را)

این فرمول را برای نشانی از برنج قهوه ای کار نمی کند. اتمام پشت بسته برنج را تا تعیین آب چقدر است؟ برای نام تجاری خاص خود را از برنج مورد نیاز است.



اضافه کردن کره و نمک اختیاری است اما نشانی از دادن عطر و طعم برنج خوب. یک قاشق سوپخوری از کره و 1 / 2 قاشق چای خوری نمک ، را به 1 فنجان برنج ، هنجار شده است. از آنجا که عطر و طعم برنج قهوه ای است بسیار بیشتر از برنج سفید ، من اغلب نمک و کره هنگامی که من آن را پخت و پز است پرش کنند. این کاملا به انتخاب شما می باشد!

شروع با آوردن آب به جوش. اضافه کردن برنج ، نمک و کره ، و این یکی را هم بزنید. جلد گلدان.

بازگشت به دیگ جوش ، و سپس روشن کردن اجاق گاز به جوش و تنظیم تایمر. این می تواند 45-55 دقیقه برنج قهوه ای طبخ کنند.




هنگامی که برنج در آن ممکن است مانند همه آب نگاه شما کشف شده است جذب می شود ، اما...

چک به توسط مطمئن به آرامی حرکت برنج به اینکه آیا هر نوع آب در سمت چپ پایین پان (نوعی رامی وجود داشته باشد.


وقتی که پخت و پز و هر گونه برنج ، برنج را هم بزنید در حالی که هرگز آن را پخت و پز است و یا شما به پایان خواهد رسید تا با برنج بسیار احساساتی!


فروشگاه برنج قهوه ای در هوا ظرف تنگ است. باید حدود شش ماه را در گنجه خود نگه می دارد. (برنج سفید خواهد شد ، تقریبا به طور نامحدود ادامه دهید.)



نظرات() 



Foot Problems
شنبه 14 مرداد 1396 02:16 ق.ظ
You actually make it seem so easy with your presentation but I
find this matter to be actually something which I think I would never
understand. It seems too complex and extremely broad for me.
I am looking forward for your next post, I'll try to get the hang of it!
BHW
پنجشنبه 31 فروردین 1396 02:18 ق.ظ
Having read this I believed it was very enlightening. I appreciate you finding the time and energy to put this article together.
I once again find myself personally spending way too much time both
reading and posting comments. But so what, it was still worth it!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر